1e spoor re-integratie

1e spoor ziekteverzuim interventie

Bij het traject 1e spoor re-integratie bieden we gerichte interventie gedurende het 1e ziektejaar als onderdeel van de Wet Poortwachter.

Het doel van deze gerichte interventie is het helder krijgen wat de oorzaak van het ziekteverzuim is, en op welke wijze dit kan worden opgelost. Het is bewezen dat ziekteverzuim in 93% van de gevallen ontstaat door problemen thuis of op het werk.

Onze werkwijze bij 1e spoor re-integratie

Omdat wij ons als intermediair focussen op het vinden van de oorzaak, kunnen we ook veel vlotter een oplossing vinden. Na een kosteloze intake met uw werknemer en uw akkoord om te starten, voeren wij een loopbaancheck uit. Daarbij voeren wij uitvoerig gesprekken met uw werknemer, vinden we oplossingen die een sneller herstel (en vaak harmonie) bevorderen en helpen we deze uit te voeren.

Deze werkwijze en aanpak is uniek. Onze klanten en relaties vinden onze aanpak verfrissend en zeer doeltreffend.

Als dat nodig is maken we een selectie voor een passend beroep. Wij hebben op dit moment al 67 beroepen geselecteerd die mogelijk geschikt zijn voor voormalig onderwijs- en zorgpersoneel. De kans dat hier een geschikt beroep tussen zit, is meer dan reëel.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, of vraag een kosteloos advies aan.

Ervaar onze ervaring

bel met 072 – 79 20 009 voor meer informatie

    Uw naam:

    Uw e-mailadres:

    Onderwerp

    Uw bericht