U wilt iets anders, maar wat?

U bent al geruime tijd docent/leerkracht. U twijfelt echter steeds meer, of u dit beroep wel tot uw pensioenleeftijd wilt uitoefenen of vol kan houden. U beseft dat uw beroep zekerheid en een goed inkomen biedt, maar als docent/leerkracht word je wel zwaar belast. Het lijkt wel of het lesgeven elk jaar zwaarder wordt.
Maar ja, welke beroepen bestaan er allemaal? Welke beroepen passen bij mijn talenten en ervaring? Maak ik überhaupt wel kans om voor een andere functie te worden aangenomen?
U wikt en weegt hier al lang over. U voelt dat het tijd wordt om er echt eens werk van te maken en helderheid te scheppen in uw mogelijkheden, voordat u straks uitvalt.

Wat moet u doen?

De vraag is hoe u antwoord krijgt op al uw vragen.

Wat zal zoiets kosten?

Bij wie moet u dan zijn? Wat zou zoiets kosten? En hoe komt u er achter of de kwaliteit van bijvoorbeeld een beroepskeuzeonderzoek wel klopt? Welke bureaus zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van beroepskeuzes?

Praat eens met ….

Praat eens vrijblijvend met Wouter. Een register coach die al vanaf 1980 gefocust is op beroepskeuzes, op werknemers helpen die niet gelukkig zijn met het werk dat zij doen, die enorm veel aan herplaatsingen heeft gedaan, daartoe beleid heeft ontwikkeld, voor de gemeente Rotterdam de basis heeft gelegd voor een Loopbaan Advies Centrum en in 2001 zijn landelijk bureau Bark voor dit doel heeft opgezet. Hij is daarnaast jarenlang docent geweest en heeft veel ervaring met herplaatsing van docenten/leerkrachten.

Kennismaken?

Kennismaken met ons? Bel 06-51709485 of stuur een e-mail naar
info@re-integratieonderwijs.nl