Vanwege overtolligheid, niet meer goed functioneren of na afloop van langdurig verzuim werd u ontslagen.
Afhankelijk van uw werkervaring en leeftijd ontvangt u daarna een WW-uitkering en wellicht bij gedeeltelijke WGA afkeuring via de WW een aanvulling op uw inkomen.

Financiële zorgen en een schrikbeeld

U solliciteert zich rot, maar succes blijft uit. U vraagt zich af waar dit aan ligt…
Hoe dan ook, u maakt zich grote zorgen om uw financiële toekomst. Als kostwinnaar betaalt u immers de hypotheek en draagt u zorg voor het inkomen van uw gezin. Lukt het vinden van een baan niet, dan valt u straks terug op het inkomen van uw partner en als die geen inkomen heeft, wordt het bijstand. Een schrikbeeld dus.

Wat moet u doen?

U voelt dat elke dag telt. Het liefst vlucht u in bijzaken. U solliciteert elke dag, meer kan u toch niet doen?
U neemt deel aan bijeenkomsten waar aandacht wordt geboden aan het up-daten van uw CV en sollicitatiebrief. U krijgt her en der advies hoe u het beste aan een baan komt. Maar het resultaat blijft uit. U wordt er moedeloos van. Uw onzekerheid neemt met de dag toe.

Praat eens met..

een professional, iemand die weet hoe u zich voelt en precies begrijpt hoe klem u zit. Dit gesprek kost niets en is vrijblijvend. Wij weten welke weg u het best kunt inslaan, wat u moet doen, hoe u weer aan een baan komt. Realiseer u dat wij ons juist op dit soort situaties focussen en soortgelijke situaties hebben opgepakt en opgelost. .

Maak kennis

Kennismaken met ons? Bel 06-51709485 of stuur een e-mail naar
info@re-integratieonderwijs.nl