U werkt in het onderwijs? En kijkt u alweer reikhalzend uit naar de kerstvakantie? Met andere woorden, is uw batterij na een half jaar alweer bijna leeg? Heeft u weinig energie, een uitgeblust gevoel of geen zin meer in uw werk?

Dat is op zich niet verwonderlijk.

Veel meer dan lesgeven alleen

Tegenwoordig wordt er namelijk meer van u verwacht. Denk aan de projecten waaraan u mee moet werken. De muziekgroepen, huiswerkgroepen en noem maar op! De instelling waar u werkt wil tenslotte niet achterblijven.

Leerlingen

Kinderen en jongeren zijn tegenwoordig drukker en sneller afgeleid. Hierdoor is het lesgeven aan leerlingen lastiger geworden en kost het u uiteindelijk energie. Energie die u keihard nodig heeft om fris te zijn en om 100% zin te hebben in uw werk.

Overigens, leerlingen worden steeds mondiger, dat is bekend, maar ouders ook!

Steun

Steun vanuit de directie of leiding is dan onontbeerlijk. Hieraan ontbreekt het vaak. Dit leidt ertoe dat u het gevoel krijgt niet gehoord en gesteund te worden. Het gevoel van veiligheid ontbreekt dan. Al met al kunnen deze dingen ertoe leiden dat u ervaart dat uw werkplezier afneemt.

Misschien laat u die laatste gedachte niet helemaal toe. Een conclusie KAN zijn dat de baan in het onderwijs en u  geen goede match meer zijn. Terwijl het werken in het onderwijs vanaf het begin juist uw passie was. En u als gevolg daarvan nooit de kans heeft gehad om ervaringen op te doen in andere beroepen. Misschien denkt u wel…

…ik kan niets anders

En dat zou een beangstigende gedachte zijn.

Maar er is gelukkig een manier om van dat beklemmende gevoel en van de stress af te komen. Er is ook een manier om alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden. En er is een manier om iedere dag zin te hebben in uw werk. Om het hele jaar door super fris te blijven. Wilt u dat ook?

Dan is het goed om

…te weten dat die oplossingen te vinden zijn. En die zitten hem niet in de veranderende wereld, hyperactieve leerlingen of overvolle schema’s.

De oplossing is om u te beschermen tegen zaken die energie kosten. En omdat dit bij ieder persoon anders is, is de oplossing ook voor iedereen anders.

Gegarandeerd: weer 100% zin in uw werk

Om te kunnen weten wat bij u ervoor zorgt dat u iedere dag weer zin heeft in uw werk, bieden wij u een kosteloos consult aan. Met een deskundig en ervaren luisterend oor, stellen wij vast waar bij u de knelpunten zitten.

Vervolgens krijgt u een plan met daarvoor de oplossingen – en dit garanderen wij – om ervoor te zorgen dat u weer 100% zin en plezier in uw werk krijgt. Dit is geen magische ‘pil’. Nee, u zult bepaalde stappen moeten nemen.

Maar die stappen kunt u met ons nemen. En stel dat u die stappen met ons neemt, dan garanderen wij u succes. Bent u niet tevreden met het resultaat? Dan geldt bij ons de niet-goed-geld-terug-garantie.

Maar goed, het consult duurt een uur, en niemand – behalve u en wij – weten daarvan.

Wij helpen u graag. En dat bewijzen we ook graag. Meld u nu aan, en wij maken met u een afspraak. Het verplicht u  tot niets.

    Uw naam:

    Uw e-mailadres:

    Onderwerp

    Uw bericht