In de ontwikkeling van ons bureau hebben we inmiddels een solide en vaste basis gelegd. Maar zoals bij ieder bedrijf moet er ruimte blijven voor ontwikkeling en vernieuwing. Ook wij zijn daarin niet anders en zoeken daarom ook continue naar kansen om onze dienstverlening te verbeteren. We zijn verheugd dat we weer twee nieuwe ontwikkelingen bekend mogen maken!

Een nieuwe hoofdvestiging…een nieuwe werkplek

Sinds 14 juli jl. hebben wij een nieuwe locatie betrokken. Een volgende stap in de ontwikkeling van ons relatief jonge bureau, en een waar we trots op zijn!

Eerst even de (nieuwe) feiten op een rij:

  • Ons nieuwe kantooradres is: Kanaalpark 157, 2321 JW Leiden.
  • Ons postadres blijft: Utrechtse Jaagpad 61, 2313 LB Leiden.
  • Alle andere gegevens zoals telefoonnummer en e-mailadres blijven ongewijzigd.

Dé Plek in Leiden

Op een prachtige locatie in Leiden, aan het Kanaalpark naast het Rijn-Schiekanaal en vlak bij het Cronesteynpark, ligt Dé Plek. Hier hebben wij sinds 14 juli 2017 onze intrek genomen. Het pand is goed bereikbaar met de auto maar ook via het openbaar vervoer; het ligt namelijk vlak bij het NS station Lammerschans in Leiden. Het is een erg leuke werkplek waar meerdere bedrijven in zijn gevestigd die elkaar soms aanvullen maar vooral inspireren.

Kantoor én coachlocatie

Naast een nieuw adres voor ons kantoor, hebben wij hiermee ook een nieuwe coachlocatie aan onze lijst toe kunnen voegen. Wij kunnen u hier in alle rust en privacy ontvangen. Een compleet overzicht van al onze coachlocaties vindt u op onze website. Na nu een maand bij Dé Plek gewerkt te hebben voelen wij ons al helemaal thuis en hebben het vertrouwen hier te gaan floreren. Een mooie nieuwe stap in de ontwikkeling van ons bureau!

Ook de zorgsector is gebaat bij onze hulp

In het beginsel hebben wij in onze uitingen de nadruk met name op het onderwijs gelegd. Echter bereiken ons vanuit de zorgsector al langere tijd even verontrustende signalen over toegenomen werkdruk en de gevolgen daarvan, als uit het onderwijs. Ook begeleiden wij steeds vaker en vaker personeel uit de zorg. Het is dus tijd om duidelijker te laten zien dat ook de zorgsector onze hulp goed kan gebruiken.

Re-integratie Onderwijs en Zorg

Re-Integratie Onderwijs & Zorg

Voorheen hebben wij vanuit Bark Consult (het landelijk werkende loopbaanadviesbureau, waarvan Wouter eigenaar was) al veel zorgpersoneel met onze dienstverlening geholpen. Regelmatig worden wij ook vanuit ons nieuwe bureau door zorgpersoneel zelf of hun werkgevers benaderd voor een burn-out aanpak, een 1e, 2e of 3e spoor, een beroepskeuze of externe plaatsing. Laat er dus geen twijfel meer over bestaan: ook de zorgsector is zeer gebaat bij onze dienstverlening!

Of u nu uit het onderwijs komt of uit de zorg…u bent bij ons aan het juiste adres. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij u of uw medewerker maatwerk kunnen bieden.

Met gepaste trots en warme groet!

Wouter Fontein & Corinne Zeevat