Prijsvraag

Al meer dan 30 jaar helpen wij mensen, zoals jij, met het ‘uitvogelen’ van passende beroepen. We doen ons best om voor een ieder de ‘droombaan’ boven tafel te krijgen. Soms is dat lastig omdat men teveel beroepen leuk vindt of juist weer erg weinig. En als we dan een droombaan voor een klant hebben geselecteerd, dan blijkt de weg om deze daadwerkelijk te scoren soms moeilijk.

Vaak wordt dan eerst gestart in een andere baan, die soms erg afwijkt van de droombaan….  maar ja, zolang je je droombaan tot uiteindelijk doel stelt, zal deze eens binnen je bereik komen.

Wij zijn benieuwd naar jou: wat jouw droombaan is, hoe je daar achter bent gekomen en welke weg je hebt bewandeld om deze droombaan uiteindelijk te krijgen. Mail het ons vóór 27 januari 2020 via: wouter@re-integratieonderwijs.nl.

Wij nodigen jou uit op deze vraag te reageren en belonen de 3 beste door ons geselecteerde inzendingen met een super goed werkende powerbank! Hiermee kun je jouw mobiel of iPad opladen als je ergens bent waar geen oplaadmogelijkheid voor handen is. De 3 winnaars worden omstreeks 31 januari 2020 door ons op de hoogte gesteld.

Let op: door deelname geef je ons toestemming om jouw reactie (als deze voldoende inhoudelijk is) in door ons te plaatsen blogs te gebruiken.

Wouter Fontein & Corinne Zeevat – Re-integratie Onderwijs & Zorg
in samenwerking met collega Marina Fransen van Coachpraktijk La Chiave