2e spoor re-integratie

2e spoor re-integratie begeleiding

2e spoor re-integratie betreft het bieden van gerichte ondersteuning tijdens het 2e ziektejaar binnen de gestelde eisen van de Wet Poortwachter. De focus ligt op het zoeken naar een passende externe baan: werk dat past bij de geconstateerde arbeidsbeperking(en). Re-Integratie Onderwijs & Zorg begeleidt uw verzuimende werknemer tijdens dit traject optimaal, zodat deze spoedig kan re-integreren in een passende externe baan.

Onze werkwijze bij 2e spoor re-integratie

Wij ondersteunen uw werknemer in dit proces professioneel bij het vinden van passend werk. Dit doen we met behulp van gerichte coaching op het oplossen van pijnpunten, verstevigen van het zelfvertrouwen, uitvoeren van een talenten- en een beroepskeuzeonderzoek, gesprekken over talenten/competenties/kernkwaliteiten/voorkeuren/wensen, trainen in het gebruik van netwerken en de toepassing van social media.

Re-Integratie Onderwijs & Zorg bereidt uw werknemer stevig voor op sollicitatie- en selectierondes en ondersteunt hem/haar met ‘jobhunting’. We beschikken over een uitmuntende vacature-zoekmachine, die ook aangeeft of de vacature nog wel ‘open’ staat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, of vraag een kosteloos advies aan.

Ervaar onze ervaring

bel met 072 – 79 20 009 voor meer informatie

    Uw naam:

    Uw e-mailadres:

    Onderwerp

    Uw bericht