Loopbaancheck

Weet uw medewerker momenteel niet zo goed of hij of zij het geluk kan vinden in zijn huidige baan? En waar zijn of haar kwaliteiten liggen? Het gebeurt regelmatig dat werknemers hun ambities uit het oog verliezen en even niet meer weten wat ze precies willen bereiken. Om duurzaam inzetbaar te blijven biedt loopbaan coaching een oplossing om duidelijkheid te creëren, wat uiteindelijk voor iedereen het beste is.

Ons uiteindelijke doel? Dat uw medewerker meer duidelijkheid heeft over zijn kwaliteiten en ambitie. Maar ook meer inzicht krijgt in zijn of haar knelpunten en hoe deze het hoofd te bieden. En zo weer met frisse moed aan de slag kan gaan!

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen wij een duidelijk beeld van de situatie. Op basis hiervan overleggen wij samen met de kandidaat welke testen het beste bij hem of haar aansluiten. Uiteraard wordt dit ook uitvoerig overlegd met u als opdrachtgever. Uw medewerker ontvangt de testen digitaal en kan deze vanuit huis maken.

Wij beschikken over diverse testen die op een laagdrempelige manier verschillende factoren duidelijk in kaart brengen. Met onze uitgebreide beroepskeuzetest kunnen wij bijvoorbeeld achterhalen welke beroepen het meest bij de interesse, kwaliteiten en arbeidsmarktmogelijkheden van uw medewerker passen. Andere voorbeelden zijn onze Talenten Motivatie Analyse of onze IJkpuntentest , hierbij krijgen wij een duidelijk beeld van de talenten en competenties van uw medewerker.  Maar ook de kernkwaliteiten en valkuilen komen naar voren, zodat uw medewerker zichzelf beter leert kennen. Wij kijken daarbij verder dan de feitelijke “kennis en kunde”. Wij kijken ook naar de mens, wat hem of haar drijft. En vooral, waar hij of zij nu echt gelukkig van zou worden. Dat maakt deze testfase niet alleen waardevol, maar ook leuk voor de kandidaat om te doen.

Naar aanleiding van alle uitkomsten, zullen wij een drietal coachgesprekken met uw medewerker voeren. Tijdens deze coach gesprekken zullen wij de uitkomsten terugkoppelen, maar ook een uitgebreid advies geven voor de toekomst.

En het allerbelangrijkste; wij gaan op zoek naar een oplossing die voor alle partijen een positieve uitkomst heeft!

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.