John Ooms

John OomsMet name de gesprekken, het maken van een financieel overzicht en het opstellen van een goed CV vond ik erg nuttig. Goed contact gehad, en we blijven contact houden. Dank je wel voor de inzet!

Loopbaancheck | Re-integratietraject | Outplacement

N. V.

anoniemDankjewel Corinne! Inmiddels heb ik een vast contract voor 32-uur. Erg tevreden en blij met het werk en collega’s! Succes met jullie bedrijf en veel plezier in het werk!

Loopbaantraject

Diana

anoniemNormaal geef ik zelden ‘uitstekend’ als feedback maar bij jullie kan ik niet anders. Alles is door jullie bijzonder goed georganiseerd. Daarbij zijn jullie allebei naast vakbekwaam ook nog eens aardige mensen. Bedankt voor jullie snelle plaatsing bij een leuke werkgever.

Loopbaantraject - Plaatsing naar werk

Erik

ErikHet sparren over mijn toekomst met iemand die en goed luistert en verstand van zaken heeft, dat was zowel nuttig als leerzaam.

Loopbaantraject

J. L.

anoniemIk vond het erg fijn dat Corinne uit haar eigen (werk)ervaring met voorbeelden kon komen en mij de juiste weg op kon sturen. Corinne is een warm persoon waar je direct vertrouwt mee bent. De testen die ik in het begin van het traject heb gedaan waren voor mij erg nuttig, ik heb mijzelf echt leren kennen.

Re-integratietraject