A. O.

anoniemWouter heeft  me direct  het gevoel gegeven dat  ik  als vijftig plusser ruim voldoende potentieel had om snel een nieuwe functie te vinden. Dit is inderdaad gelukt nadat o.a. door assistentie van Wouter mijn CV en LinkedIn pagina aangepast zijn naar de huidige maatstaven. Ik heb nu een vaste aanstelling en bevind me in rustig vaarwater.

Outplacement

B.O.

anoniemEen zeer ervaren bedrijf op het gebied van loopbaancoaching. Naast advies over mijn loopbaan heb ik ook advies ontvangen over groeimogelijkheden, salarischeck en opleiding. Het is fijn om te weten waar je staat en hoe je ergens kunt komen.

Loopbaantraject

Franka S.

In deze corona periode heb ik mijn sessie met Wouter van 10 jaar geleden weer eens voorgaats getrokken. Wat hebben we leuke dingen boven water gekregen! Sindsdien heb ik een hoop geleerd en ontwikkeld, dat is het leuke van zo’n momentopname. Mensen helpen met het zoeken van hun weg, dat is echt zijn talent!

E. van D.

anoniemDe begeleiding door de coach, zijn inzet en kennis zijn uitstekend. Bij het resultaat zet ik goed, omdat ik nog niet scherp genoeg heb welke kant ik op wil. Maar ik heb wel tools gekregen en ontwikkeld om dit uit te zoeken. Ik beveel jullie dan ook van harte aan bij anderen!

2e spoor re-integratietraject

Koos

anoniem

Wouter, je hebt mij in een periode die best wel ‘donker’ in mijn leven was op een fijne manier gecoacht en perspectief geboden. Onze gesprekken heb ik als zeer aangenaam ervaren. En het resultaat is dat met enig doorzetten toch die nieuwe functie is gevonden! Bedankt.

Outplacement