Met name de gesprekken, het maken van een financieel overzicht en het opstellen van een goed CV vond ik erg nuttig. Goed contact gehad, en we blijven contact houden. Dank je wel voor de inzet!

John Ooms

Loopbaancheck | Re-integratietraject | Outplacement

Dankjewel Corinne! Inmiddels heb ik een vast contract voor 32-uur. Erg tevreden en blij met het werk en collega’s! Succes met jullie bedrijf en veel plezier in het werk!
N. V.

Loopbaantraject

Normaal geef ik zelden ‘uitstekend’ als feedback maar bij jullie kan ik niet anders. Alles is door jullie bijzonder goed georganiseerd. Daarbij zijn jullie allebei naast vakbekwaam ook nog eens aardige mensen. Bedankt voor jullie snelle plaatsing bij een leuke werkgever.
Diana

Loopbaantraject - Plaatsing naar werk

Het sparren over mijn toekomst met iemand die en goed luistert en verstand van zaken heeft, dat was zowel nuttig als leerzaam.
Erik

Loopbaantraject

Ik vond het erg fijn dat Corinne uit haar eigen (werk)ervaring met voorbeelden kon komen en mij de juiste weg op kon sturen. Corinne is een warm persoon waar je direct vertrouwt mee bent. De testen die ik in het begin van het traject heb gedaan waren voor mij erg nuttig, ik heb mijzelf echt leren kennen.
J. L.

Re-integratietraject

Wouter heeft  me direct  het gevoel gegeven dat  ik  als vijftig plusser ruim voldoende potentieel had om snel een nieuwe functie te vinden. Dit is inderdaad gelukt nadat o.a. door assistentie van Wouter mijn CV en LinkedIn pagina aangepast zijn naar de huidige maatstaven. Ik heb nu een vaste aanstelling en bevind me in rustig vaarwater.
A.O.

Outplacement

Een zeer ervaren bedrijf op het gebied van loopbaancoaching. Naast advies over mijn loopbaan heb ik ook advies ontvangen over groeimogelijkheden, salarischeck en opleiding. Het is fijn om te weten waar je staat en hoe je ergens kunt komen.
B.O.

Loopbaantraject

In deze corona periode heb ik mijn sessie met Wouter van 10 jaar geleden weer eens voorgaats getrokken. Wat hebben we leuke dingen boven water gekregen! Sindsdien heb ik een hoop geleerd en ontwikkeld, dat is het leuke van zo’n momentopname. Mensen helpen met het zoeken van hun weg, dat is echt zijn talent!
Franka S.

De begeleiding door de coach, zijn inzet en kennis zijn uitstekend. Bij het resultaat zet ik goed, omdat ik nog niet scherp genoeg heb welke kant ik op wil. Maar ik heb wel tools gekregen en ontwikkeld om dit uit te zoeken. Ik beveel jullie dan ook van harte aan bij anderen!
E. van D.

2e spoor re-integratietraject

Wouter, je hebt mij in een periode die best wel ‘donker’ in mijn leven was op een fijne manier gecoacht en perspectief geboden. Onze gesprekken heb ik als zeer aangenaam ervaren. En het resultaat is dat met enig doorzetten toch die nieuwe functie is gevonden! Bedankt.
Koos

Outplacement

Lieve Corinne, ik heb je als een erg fijn en betrokken persoon ervaren. Een persoonlijke aanpak maakte jij ervan, wat mij het gevoel gaf dat je mij en mijn behoefte echt zag. Fijn ook dat je af en toe even op de rem drukte als ik dat nodig had.
S. van D.

2e spoor re-integratietraject

De positionering van iemand naast je, die op deskundige en neutrale wijze de zaken kan helpen aanpakken, is goud waard. Het vraagt vooral ook om het oude los te kunnen laten en open te kunnen staan voor re-integratie, voor verandering. De hartelijke benadering en het begripvolle support neem ik mee als waardevolle ervaring. Dank!
Anoniem

Re-integratietraject

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.