Wouter heeft een goede pragmatische persoonlijkheid die vol overgave mensen helpt en in beweging krijgt. Daarnaast kan hij goed luisteren, is empatisch en laat je altijd in je waarde! Wouter nogmaals bedankt voor je persoonlijke adviezen en je kundigheid!

Anouk S.

Wouter is voor mij in eerste instantie een man die je kansen biedt. Hiernaast is hij een zeer gedreven en enthousiast ondernemer die met grote toewijding zijn bedrijf leidt. Een motivator die het liefst persoonlijke aandacht geeft op alle niveaus. Hij gaat voor het leveren van kwaliteit en stemt de dienstverlening hierop af. Het is een plezier om met hem te mogen werken.

Ingrid P.

Wouter is een mensenmens, een man die naar alle mogelijkheden zoekt om het prettig voor je te maken en heeft altijd goede ideeën. Denkt met je mee, zie je iets (bijv. netwerkgesprekken voeren) niet zitten dan zorgt hij dat je gemotiveerd raakt om die dingen op te pakken. Hij is zeer gedreven en enthousiast en altijd vrolijk. Hij gaat voor het leveren van kwaliteit. Het is een plezier om met hem te mogen werken.

Corrie S.

Wat ontzettend leuk dat jullie mailden. Dank je wel. Het klopt dat ik weer (even) in het onderwijs terecht ben gekomen. Het is overigens naast mijn werk als Buurtpastor. Dat gaat erg goed en gaat gewoon door. De boekenhandel ligt nu wat meer stil, dat gaat en ging de afgelopen tijd prima. Daar word ik nog steeds erg gelukkig van. De baan in het onderwijs …toch weer…. Na anderhalve maand als klassen-manager te hebben ingevallen (een soort klassenassistent plus) had men op de school (een College in Zuid Holland) ineens een vacature…wiskunde en rekenen onderbouw. Dat geef ik nu tot de zomer, daarna zie ik wel weer. Zo heb je ineens weer elke dag werk… Een hartelijke groet!

Johan R.

Wat vinden onze klanten?

Omdat wij gaan voor de hoogste kwaliteit en dus onze dienstverlening continue
willen verbeteren evalueren we de trajecten met al onze klanten.

U treft hier een overzicht van de meeste evaluaties aan.

In verband met de privacy geven wij geen volledige namen vrij en honoreren wij het als men anoniem wil blijven.

Wilt u weer snel aan de slag?

Wij zetten alles op alles om dat voor elkaar te krijgen.

Neem nu contact met ons op!