Sterker terugkomen

Er verandert veel in onderwijs- en zorgland. In het onderwijs onder andere door grotere klassen, rugzak leerlingen, extra taken, toenemend gebruik van ICT/automatisering, veranderde wetgeving. In de zorg is er steeds meer werkdruk, bezuinigingen, capaciteitsproblemen, gebrekkige ouderenzorg en ga zo maar door. Niet iedereen houdt de veranderingen en dit tempo bij. De werkdruk in de het onderwijs en de zorg is de laatste jaren enorm gestegen. Door de vele (neven)taken en grote klassen of cliëntgroepen waarvoor men moet zorgen, is er weinig tijd meer voor persoonlijk en menselijk contact en oprechte aandacht. U raakt uitgeput en ontmoedigd.

Wanneer iemand uitvalt, is vaak al langer sprake van psychische druk. Logisch, want er is angst voor het ongewisse. Vaak is dit het begin van het malen om een schijnbare uitzichtloze situatie. Hoe gaat u om met de situatie en wat moet u doen om sterker terug te komen? Hoe krijgt u weer volledig grip op maar ook lol in uw werk?

Met empowerment of onze beroepentest ontstaat beweging!

Op deze pagina leest u meer over de diverse diensten die wij kunnen inzetten om u te ondersteunen bij uw terugkeer in uw huidige baan of plaatsing in een andere (externe) baan. Denk bijvoorbeeld aan empowerment (een kortdurende intensieve interventie die tot doel heeft het zelfvertrouwen te vergroten tot een positief zelfbeeld), re-integratie als u ziek bent geworden of in de WGA of WW-uitkering bent beland. Of denk aan onze super goede beroepskeuzetesten (loopbaanchecks) en onze verschillende  trainingen.

sterker-terugkomen-beeld

Meer weten? Neem contact met ons op!

Of bel direct: 071 51 40 736

Consult – kosteloos

Tijdens een vrijblijvend consult verdiepen wij ons in uw situatie. We inventariseren uw wensen, ideeën en tasten mogelijkheden af.
Daarna komen we met een gratis adviesvoorstel, waarin wij op maat aangeven wat wij voor u kunnen betekenen, welke maatwerkmodules we inzetten, wat de slagingskans en benodigde looptijd is, en wat voor tarief nodig is.

Onze deeldiensten

Meer weten? Neem contact met ons op!

Of bel direct: 071 51 40 736