Wat wij voor u doen

Met passie en plezier de eigen pensioendatum halen, dit wordt voor met name onderwijs- en zorgpersoneel steeds lastiger. Tijdens onze jarenlange ervaring met het toeleiden van cliënten naar passend werk ontvingen wij steeds vaker verontrustende signalen over uitgeblustheid en vermoeidheidsklachten in deze sectoren. Doorlopend veranderingen in visies, toename van rugzakleerlingen of zorgcliënten, extra eisen buiten het reguliere takenpakket, verlate pensioendatum, en ga zo maar door.

Maar u wenst een moderne instelling, die voorop loopt. Waar veel gebeurt. Een onderwijsinstelling waar docenten/leerkrachten met plezier hun beroep uitoefenen en ouders hun kind graag naartoe sturen! Een zorginstelling waar tijd en aandacht wordt geschonken aan de mensen, waar zij in de beste handen zijn.

Wij zijn u graag van dienst met onze vlotte en oplossingsgerichte aanpak.

Wat wij voor u doen

Re-integratie

Ambities hervinden en sterker terugkeren in de arbeidsmarkt, daar staan wij voor. Het is al jaren onze specialisatie. Op het gebied van re-integratie begeleiden wij u graag bij 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor re-integratietrajecten. Maar ook bieden wij daarnaast waardevolle hulp bij beroepskeuze en het vinden van passende arbeid door middel van Online Jobhunting of Personal Jobhunting.

Empowerment

Soms verliest u of een van uw medewerkers even de grip op hun eigen situatie. Dit kan diverse oorzaken hebben. Het vertrouwen in de eigen capaciteiten, en dus ook het zelfvertrouwen, neemt af. Laat ons helpen de controle terug te krijgen! Zo bieden wij Burn-outbegeleiding of hulp bij rouwverwerking. Maar ook versterken wij u door onze Sollicitatie- en Presentatietraining of onze Netwerktraining.

Onze Tips & adviezen

Omdat wij geloven in de kracht van delen publiceren wij ook regelmatig waardevolle artikelen en geven interessante tips en adviezen. Doe er uw voordeel mee en bezoek daarom regelmatig even onze pagina Tips & adviezen.

Bent of heeft u een medewerker die weer snel aan de slag moet?

Wij zetten alles op alles om dat voor elkaar te krijgen!

Wij helpen u excelleren!

Graag zetten wij onze jarenlange kennis en ervaring in om uw (onderwijs-/zorg-)instelling te laten uitblinken. Uw medewerkers zijn het visitekaartje en zij bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw organisatie. En daarvoor is het belangrijk dat zij met plezier naar het werk gaan, de functie met passie uitoefenen en goed in hun vel zitten. Want: wanneer uw personeel excelleert, zal ook uw organisatie excelleren.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Kunt u onze hulp gebruiken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Ook kunt u te allen tijde een kosteloos en vrijblijvend advies aanvragen.

Wij helpen u graag verder!

    Uw naam:

    Uw e-mailadres:

    Onderwerp

    Uw bericht