Jobhunting

Jobhunting

Ieder werkzoekende doet het: jobhunting. De zoektocht, oftewel jacht, naar een (andere) baan. Maar het aantal vacatures op internet is enorm. Uren kan iemand bezig zijn om die ene passende vacature te vinden. En wordt besloten te reageren, dan blijkt de vacature vaak al vervuld. Wij helpen u uw slagingskans aanzienlijk te vergroten.

Onze werkwijze bij Online jobhunting

Het door ons bureau gelieerde online vacaturezoeksysteem biedt op elk moment van de dag rond de 250.000 vacatures uit 2,5 miljoen bronnen. Naast vacatures uit nationale, regionale en plaatselijke vacaturedatabanken, werving- & selectiebureaus en alle media worden ook vacatures van nagenoeg alle instellingen, organisaties en werkgevers in Nederland gevonden. Daarom bent u er met ons systeem als eerste bij!

Onze werkwijze bij Personal jobhunting

Op jacht naar de juiste baan gaat u actief solliciteren en netwerken. Een extra steun in de rug is hierbij erg welkom. Uw (door de loopbaancoach opgestelde) Arbeidsmarkt Zoek Profiel, uw ge-update CV en een goede sollicitatiebrief worden overgedragen aan één van onze jobhunters. Deze neemt contact met u op, stemt wensen en mogelijkheden af. Op basis van al de verworven informatie stelt uw jobhunter de vacature zoekmachine in.

Uw jobhunter levert daarnaast concrete vacatures aan, gaat op zoek naar passende netwerkcontacten (namen van bedrijven, namen en functies van beslissers of leidinggevenden) ter voorbereiding van door u te voeren netwerkgesprekken. Daarnaast ondersteunt de jobhunter u met de voorbereiding van gesprekken.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, of vraag een kosteloos advies aan.

Ervaar onze ervaring

bel met 071 51 40 736 voor meer informatie

    Uw naam:

    Uw e-mailadres:

    Onderwerp

    Uw bericht