Ons bureau, Re-Integratie Onderwijs, bestaat nog niet zo lang. Maar wij hebben als loopbaancoach en als docent samen vele jaren ervaring in de wereld van re-integratie én in de wereld van het onderwijs. In deze blog willen wij ons dan ook graag aan u voorstellen en u een aantrekkelijk aanbod doen.

Wij zijn Corinne Zeevat en Wouter Fontein

Op 1 september 2016 zijn wij ons met een nieuw bureau gaan focussen op de doelgroep onderwijs. Waarom? Omdat bij het onderwijs veel leerkrachten op oudere leeftijd blijken vast te lopen. Voor deze leerkrachten (zo blijkt uit de verhalen die ons ter ore komen en vanuit de eigen ervaring van Corinne) breekt dan vaak een heel nare periode aan. Het gevolg is veelal een vlucht in ziekteverzuim, een start van een 1e en 2e spoor re-integratietraject, soms ontslag via een vaststellingsovereenkomst, maar meestal een ontslag met toestemming van het UWV na afloop van het 2 jaar ziek zijn.

Uit ervaring weten wij hoe die periode inhakt op het zelfvertrouwen. Maar onze ervaring leert ook, dat er na een zware donkere periode ook weer een nieuwe toekomst kan ontstaan. Een toekomst die vaak weer beter aansluit bij nieuwe interesses, opgedane ervaring en mogelijkheden. Wij hebben ons verdiept in de talenten en competenties die leerkrachten sowieso hebben opgedaan. We hebben daarbij al 67 beroepen gevonden, waarvan er toch zeker enkele passen. De arbeidsmarkt is een stuk beter dan enkele jaren terug. We slagen er dan ook goed in ex-leerkrachten weer aan een nieuwe passende uitdaging te helpen.

Ons kennismakingsaanbod

Twijfelt u of u nog wel tot uw pensioen als leerkracht/docent wilt of kunt doorwerken? Of u dit mentaal en/of fysiek nog wel trekt? Pak dan deze kans! Wij bieden u een zeer gedegen betrouwbare beroepskeuze-/loopbaancheck aan voor een introductieprijs van € 595,-. De regio waarin wij de dienstverlening aanbieden is de Randstad.